C2Joy Susu luar biasaSISTEM BADAN LEMAH !!!

Bila tubuh kita mudah dapat selsema, batuk atau demam selepas kena hujan, itu adalah WARNING bahawa sistem imun tubuh kita adalah di tahap yang rendah. Apatah lagi bila berhadapan dengan virus yang semakin mengganas? Bagaimana sistem imun kita yang lemah dapat bantu lindungi tubuh kita daripada bakteria dan virus yang lebih bahaya? Minum susu C2joy setiap hari untuk dapatkan KOLOSTRUM yang tinggi antibodi untuk bantu sistem imun tubuh kita.

SUSU C2JOY UNTUK KESIHATAN ANDA.

Perkenalkan Susu C2Joy, satu produk dengan formulasi dan kajian sainstifik yg telah terbukti berkesan. *Produk Malaysia ini telah dieksport ke Indonesia sejak 2008, mula di pasarkan di Malaysia 2017.

C2Joy adalah minuman, BUKAN ubat atau suplemen.

Yang paling penting “C2Joy” mendapat kelulusan HALAL JAKIM dan pengiktirafan dari LAB analisis, dibekalkan lesen HACCAP dan ISO 22000.

C2JOY adalah produk minuman fungsional untuk kesihatan sekeluarga, menawarkan 2 komposisi yang sangat penting untuk menjaga kesihatan harian kita:

Susu Kolostrum nutritif terbaik berasal dari ternak New Zealand dengan kandungan IgG sebanyak 2.25%/15g
TruCal® komposisi Kalsium yang sempurna yang diekstrak dari susu 2.7%/15g.
Diperolehi dari New Zealand, ditambahbaik di US, diproses di Malaysia, dieksport ke Indonesia sejak 2008.

Kini di Malaysia sejak September 2016.

Susu C2Joy dijual di dalam kotak yang mengandungi 25 sachet.

Komposisi setiap sachet 15g adalah seperti berikut:

Susu Serbuk Skim – 12g
Susu Kolostrum New Zealand – 2g
TruCal D7 (Milk Calcium) – 1g

Susu Kolostrum C2Joy dipasarkan di pasarkan dalam dan luar negara sudah melebihi 10 tahun. Kekuatan dan keberkesanan produk ini telah terbukti apa bila kilang C2Joy mendapat pensijilan dan pengiktirafan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk Skim Pensijilan Makanan Selamat Tanggungjawab Industri (MeSTI), Good Manufacturing Practice (GMP), Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), malah pengiktirafan ISO 22000 Food Safety Management System. Kesemua pengiktirafan dan pensijilan ini mengesahkan C2Joy mempunyai kualiti bertaraf antarabangsa dan memenuhi segala piawaian tertinggi dalam industri makanan dan minuman dunia.

juga terbukti Halalan Toyyiban, di mana Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) telah memberi pensijilan Halal (Nomber Rujukan: JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 020-12/2006) di mana ianya menandakan C2Joy diproses daripada bahan mentah import New Zealand yang Halalan Toyyiban melalui pemprosesan, pembungkusan serta pelabelan yang Halalan Toyyiban.

Antara testimoni menarik daripada pengguna susu C2Joy💥💥💥

😍 K.Nor, turun 20kg lepas minum selama 2minggu!!!

😍 Pn. Anna Kay, cyst hilang selepas minum 4 sachet susu C2Joy!!!

😍 Seorang Makcik, mempunyai ketumbuhan yg sudah bertahun2 di dlm perut, selepas minum susu C2Joy ketumbuhan mengecut, perut pun tak keras seperti biasa..doktor beritahu tak perlu operate!!!

😍 Pesakit kanser payudara, lepas amalkan sekotak susu C2Joy, kanser hilang.. Subhanallah, luar biasa..terus berangkat umrah selepas 3thn berhajat nak ke sana..Alhamdulillah..

😍 Pesakit kanser otak, selepas amalkan susu C2Joy, badan bertambah sihat, makan bertambah selera & muntah pun berkurang!!!

😍Nenek umur 84thn, selalu sakit lutut, sekarang dah tak perlu pakai tongkat apabila berjalan!!!

😍 Seorang makcik, dari kencing manis 14 turun kpd 5.8 selepas ambil 6 sachet susu C2Joy!!!

😍 Mak kpd kawan Pn. Yana, mengalami strok dah lama, minum baru 4 sachet susu C2Joy hanya menggunakan straw..dah blh angkat & genggam tangan..berat juga turun 7kg selepas minum sekotak C2Joy

😍 Ibu Pn.Akma, alami strok, selepas amalkan sekotak susu C2Joy dah boleh berjalan tanpa bantuan!!!

😍 Seorang pemuda alami kemalangan menyebabkan remuk peha & tunggu utk operation, hanya minum 3 sachet dah nampak perubahan..luka kemalangan kering

😍 Seorang ibu, menyusukan anak merasakan badan lebih ringan, perut kurang sebu, susu pun lebih pekat..alhamdulillah

😍 Seorang pakcik baru try 1 sachet dah rasa perubahan..sakit2 badan & pinggang hilang..terus order lagi!!!

😍 Seorang pesakit kencing manis, darah tinggi & tiroid, badan sgt cepat letih..letih yang melampau sehinggakan terpaksa bangun seawal 4/5 pagi hanya utk minum Milo+susu & mkn roti..kadang2 bila terlalu letih, akan muntah & hanya mampu makan bubur nasi sahaja..tetapi selepas amalkan susu C2Joy, badan lebih bertenaga, glucose maintain 8/9 & darah tinggi turun

😍Masalah sakit lutut dah 3thn, selepas amalkan 6 sachet susu C2Joy dah blh solat tanpa guna kerusi

Ini hanya sebahagian testimoni yang sempat saya tulis, ada banyak lagi testimoni yang ada..

Susu C2Joy sesuai utk seisi keluarga..susu kolostrum & kalsium pada harga mampu milik tetapi banyak manfaatnya😍😍😍

#pilihan ditangan anda!!Iklan berkaitan :

.