C2JoyJohor100% Original
100% Colostrum
100% Calcium Sihat
Tiada bahan kimia
Tiada dadah
Tiada bahan terlarang

Baca seterusnya

 

Susu Kolostrum C2Joy dipasarkan di pasarkan dalam dan luar negara sudah melebihi 10 tahun. Kekuatan dan keberkesanan produk ini telah terbukti apa bila kilang C2Joy mendapat pensijilan dan pengiktirafan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk Skim Pensijilan Makanan Selamat Tanggungjawab Industri (MeSTI), Good Manufacturing Practice (GMP), Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), malah pengiktirafan ISO 22000 Food Safety Management System. Kesemua pengiktirafan dan pensijilan ini mengesahkan C2Joy mempunyai kualiti bertaraf antarabangsa dan memenuhi segala piawaian tertinggi dalam industri makanan dan minuman dunia.

Susu Kolostrum C2Joy juga terbukti Halalan Toyyiban, di mana Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) telah memberi pensijilan Halal (Nomber Rujukan: JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 020-12/2006) di mana ianya menandakan C2Joy diproses daripada bahan mentah import New Zealand yang Halalan Toyyiban melalui pemprosesan, pembungkusan serta pelabelan yang Halalan Toyyiban.
Susu Kolostrum C2Joy bukan sahaja diiktiraf dengan pensijilan dan terbukti Halalan Toyyiban, tetapi juga telah dipatenkan secara spesifik, di mana TruCal D7 dipatenkan oleh Glanbia Nutritionals dan jenama C2Joy juga telah dipatenkan di Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO). Paten ini memastikan C2Joy dilindungi undang-undang daripada sebarang produk tiruan dan pencerobohan hak intelek oleh Kerajaan Malaysia.
Susu Kolostrum C2Joy juga terbukti dan telah menjalani ujian makmal dari masa ke semasa sejak 10 tahun yang lepas dan dipastikan kualiti, rasa, kandungan dan keselamatannya sentiasa terjaga dan dikekalkan. Setiap kajian dan ujian makmal ini mematuhi piawaian Food and Drug Administration (FDA) yang membolehkan C2Joy dieksport ke seluruh dunia.

Susu #C2joy mempunyai 4 manfaat utama:

✅Antibodi/Imun
✅Pertumbuhan
✅Nutrisi
✅Kalsium

💥SUSU C2 JOY MINUMAN UNTUK KESIHATAN💥

👉🏿Menurunkan kadar kolestrol dan kadar gula dalam darah…
👉🏿Memelihara kekuatan tulang (Osteoporosis) & merawat sakit lutut & tulang belakang
👉🏿Memelihara fungsi hati, jantung, ginjal, paru-paru Dan saluran pernafasan…
👉🏿Mencegah serangan jantung, strok dan penyakit Alzheimer…
👉🏿Menstabilkan tekanan darah..
👉🏿Meningkatkan kesegaran dan kesihatan secara keseluruhan.
👉🏿Meningkatkan sistem imunisasi badan.
👉🏿Meningkatkan dan memperbaiki sistem metabolisma badan.
👉🏿Memperlambatkan proses penuaan,Awet muda…
👉🏿Meningkatkan daya ingatan dan kecerdasan otak..
👉🏿Mengurangkan lemak di dalam tubuh Tanpa perlu diet..
👉🏿Membentukan otot Tanpa lemak…
👉🏿Memperbaiki Tisu dan kulit tubuh badan..
👉🏿Mengatasi penyakit Ulser..
👉🏿Mencegah pertumbuhan sel tumor..
👉🏿Melawan virus, kuman, bakteria dan parasit..
👉🏿Pemulihan sel , DNA Dan RNA..
👉🏿Anti-Alergi, Anti-inflamasi.Iklan berkaitan :

.